Panda 2016 - noua gama de solutii antivirus pentru toate dispozitivele dumneavoastra

Acum este disponibila noua gama de produse pentru acasa Panda 2016. Panda Global Protection 2016, Panda Internet Security 2016 si Panda Antivirus Pro 2016 formeaza portofoliul de solutii Panda care asigura protectia tuturor dispozitivelor dumneavoastra.

Mediul nostru este intr-o expansiune continua in ceea ce priveste tehnologia si din acest motiv solutiile pentru acasa Panda 2016 au fost concepute special sa aduca siguranta lumii digitale. Asigura utilizatorilor shopping-ul si navigarea online, protejeaza familiile impotriva continutului neadecvat, va pastreaza identitatea si informatiile confidentiale in siguranta. Monitorizarea si optimizarea diferitelor dispozitive este acum mai simpla ca niciodata cu noile produse Panda.

"Ne dorim ca utilizatorii sa aiba posibilitatea de a realiza orice fel de activitate pe internet fara a fi ingrijorati de prezenta infractorilor cibernetici, programelor raufacatoare sau a continutului neadecvat", explica Hervé Lambert, Retail Product Marketing Manager la Panda Security. "Nu toti utilizatorii sunt experti sau au aceleasi nevoi. De aceea va oferim solutii diverse care va protejeaza dispozitivele si informatiile confidentiale".

Solutii multiplatforma si multi-device
Toate produsele din noua gama de produse pentru acasa Panda 2016, de la cea bazica pana la cea mai avansata, ofera protectie multiplatforma , asigurand servicii pentru Windows (inclusiv compatibilitate pentru Windows 10), Android, Mac si servicii anti-furt pentru iPhone si iPad.

"Continuam sa oferim clientilor nostri protectie eficienta si usor de utilizat. Oricand, oriunde si pentru orice dispozitiv, mergem cu un pas inainte pentru a intari increderea pe care clientii nostri ne-o ofera de 25 de ani de inovatie" afirma Hervé Lambert.


Premii obtinute de Panda


Plată on-line securizată 100%