CONT CLIENT
COSUL DUMNEAVOASTRA : (0 produse)
Prima pagina
Solutii pentru acasa
Reinnoire licente
Solutii pentru intreprinderi
Evaluare 30 zile
 

Panda 2016 - noua gama de solutii antivirus pentru toate dispozitivele dumneavoastra

Acum este disponibila noua gama de produse pentru acasa Panda 2016. Panda Global Protection 2016, Panda Internet Security 2016 si Panda Antivirus Pro 2016 formeaza portofoliul de solutii Panda care asigura protectia tuturor dispozitivelor dumneavoastra.

Mediul nostru este intr-o expansiune continua in ceea ce priveste tehnologia si din acest motiv solutiile pentru acasa Panda 2016 au fost concepute special sa aduca siguranta lumii digitale. Asigura utilizatorilor shopping-ul si navigarea online, protejeaza familiile impotriva continutului neadecvat, va pastreaza identitatea si informatiile confidentiale in siguranta. Monitorizarea si optimizarea diferitelor dispozitive este acum mai simpla ca niciodata cu noile produse Panda.

"Ne dorim ca utilizatorii sa aiba posibilitatea de a realiza orice fel de activitate pe internet fara a fi ingrijorati de prezenta infractorilor cibernetici, programelor raufacatoare sau a continutului neadecvat", explica Hervé Lambert, Retail Product Marketing Manager la Panda Security. "Nu toti utilizatorii sunt experti sau au aceleasi nevoi. De aceea va oferim solutii diverse care va protejeaza dispozitivele si informatiile confidentiale".

Solutii multiplatforma si multi-device
Toate produsele din noua gama de produse pentru acasa Panda 2016, de la cea bazica pana la cea mai avansata, ofera protectie multiplatforma , asigurand servicii pentru Windows (inclusiv compatibilitate pentru Windows 10), Android, Mac si servicii anti-furt pentru iPhone si iPad.

"Continuam sa oferim clientilor nostri protectie eficienta si usor de utilizat. Oricand, oriunde si pentru orice dispozitiv, mergem cu un pas inainte pentru a intari increderea pe care clientii nostri ne-o ofera de 25 de ani de inovatie" afirma Hervé Lambert.


Premii obtinute de Panda


 
Panda INOVEAZA de 25 de ani.
Ce înseamna CLOUD COMPUTING ?
Panda Cloud Protection permite companiilor sa uite de un simplu antivirus si sa se inscrie la un serviciu de securitate maxima.

Panda Cloud Protection ofera un serviciu inovativ de securitate, gazduit de Panda Security si gestionat de catre furnizorii de securitate care ofera protectie neintrerupta pentru dispozitive si e-mailuri.

Collective Intelligence
Noile produse Panda antivirus se bazeaza pe tehnologia Collective Intelligence.
Detalii
Plată on-line securizată 100%
cu carte de credit/debit
card de credit

Plată on-line securizată 100%