Panda Security lanseaza Noua linie de produse Consumer 2015 cu XMT Smart Engineering Engine #Panda2015

Linia de produse ‘Pentru Acasa’ Panda Security este acum disponibila. Noile solutii sunt mai performante, mai sigure si mai usor de folosit decat inainte si, de asemenea, sunt bazate pe noua arhitectura XMT Smart Engineering, un nou motor pentru o noua era tehnologica.

Panda Security anunta astazi lansarea noii linii de produse consumer. Panda Global Protection 2015, Panda Internet Security 2015 si Panda Antivirus Pro 2015 sunt cele trei produse incluse in linia ‘Pentru acasa’ 2015, si care in acest an, vine cu o noua caracteristica: motorul XMT Smart Engineering.

Rezultatul ultimului test comparativ realizat sub indrumarea laboratoarelor precum AV-Comparatives, AV-TEST si Virus Bulletin, unde Panda Security a primit cele mai bune scoruri in detectia de virus, protective si resurse consummate, au aratat capabilitatile excelente ale noului motor XMT. Cu XMT diferite tehnologii interactioneaza intre ele pentru a atinge noi nivele de eficienta, maxima detective si putere de dezinfectare, toate pentru a eradica orice amenintari.

“Intr-un context in care ‘160,000 de noi mostre de amenintari sunt create in fiecare zi’, precum raporteaza PandaLabs Q2, suntem foarte constienti ca trebuie sa oferim utilizatorilor cea mai buna protective. Si cel mai bun lucru este ca motorul cu ajutorul caruia obtinem cea mai inalta rata de detectie in industria testelor de detectare, este baza tuturor produselor noastre endpoint protection.” – spune Alvaro Elorriaga, Global Retail Director la Panda Security.

“Scopul nostrum este sa continuam integrarea tehnologiilor in platforma pentru a sta in pozitii principale cand vine vorba de detective, si sa furnizam utilizatorilor nostri protectie maxima si impact minim pentru sisteme”.

Impact minim pentru performanta maxima

Realizate pentru a oferi protectie completa cu impact minim asupra performantei, solutiile consumer Panda Security 2015 valorifica puterea cloud computing pentru a combate multimea de amenintari cu care se confrunta astazi utilizatorii: virusi, hackeri, fraude online, furt de identitate si toate celelalte amenintari cunoscute si necunoscute.

“Noua linie de produse consumer 2015 este bazata pe patru piloni care ne-au permis sa imbunatatim solutiile noastre de Securitate sis a le ajustam in functie de nevoile utilizatorilor: protectie, usurinta in utilizare, flexibilitate si stabilitate”, explica Herve Lambert, Manager Marketing Produse Retail la Panda Security.

Plată on-line securizată 100%