CONT CLIENT
COSUL DUMNEAVOASTRA : (0 produse)
Prima pagina
Solutii pentru acasa
Reinnoire licente
Solutii pentru intreprinderi
Evaluare 30 zile
 

Confidentialitate & Termeni legali

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, societatea BWM Mediasoft S.R.L. se obligă să administreze în condiții de siguranță şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Număr in registrul de evitentă a prelucrărilor de date cu caracter personal : 19932.

Scopul colectării datelor este tratarea comenzii si asigurarea calitatii serviciilor legate de tratarea comenzii.
Sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare tratarii comenzii si asigurarii calitatii serviciilor legate de tratarea comenzii..
Refuzul dvs. determină imposibilitatea înregistrarii comenzii, a facturii fiscale si a livrarii corecte a produselor comandate.
Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari :
- in situatia in care alegeti plata cu card de debit/credit sunteti redirectat catre siteul de plati securizate Mobilpay; datele dvs. sunt transmise societatii Netopia Sistem S.R.L. care asigura procesare platilor cu card prin intermediul serviciul Mobilpay.
- licentele produselor antivirus Panda trebuie înregistrate utilizand adresa dvs. de email, caz în care datele dvs. pot fi transmise societatii Panda.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitați ştergerea datelor*.
Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la BWM Mediasoft S.R.L., Bvd. Vasile Milea, nr.84/12, Cod 550331 Sibiu, Romania sau prin email la adresa info@bwm-mediasoft.com

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.
In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul BWM Mediasoft SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul BWM Mediasoft SRL.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

BWM Mediasoft SRL se angajeaza sa protejeze datele personale ce privesc clientii sai. Toate datele personale care va privesc sunt înregistrate si tratate in conditii de stricta confidentialitate în conformitate cu politica noastra de protectie a datelor personale si a legilor in vigoare.

Cu respect,
Serviciul clienti Panda
BWM Mediasoft SRL

 
Panda INOVEAZA de 25 de ani.
Ce înseamna CLOUD COMPUTING ?
Panda Cloud Protection permite companiilor sa uite de un simplu antivirus si sa se inscrie la un serviciu de securitate maxima.

Panda Cloud Protection ofera un serviciu inovativ de securitate, gazduit de Panda Security si gestionat de catre furnizorii de securitate care ofera protectie neintrerupta pentru dispozitive si e-mailuri.

Collective Intelligence
Noile produse Panda antivirus se bazeaza pe tehnologia Collective Intelligence.
Detalii
Plată on-line securizată 100%
cu carte de credit/debit
card de credit

Plată on-line securizată 100%