Cum cumpar ?

1. Cum cumpar produse de pe site-ul "Magazin online antivirus Panda" editat de catre BWM Mediasoft SRL ?

BWM Mediasoft SRL vinde on-line produsele antivirus Panda si foloseste serviciile de plata on-line securizate ale http://www.mobilpay.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line. In plus de plata cu card, aveti posibilitatea sa platiti si prin virament bancar in contul societatii noastre.

Puteti cumpara on-line produsele noastre urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Cumparati !"

b. Introduceti datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre BWM Mediasoft SRL, nici de catre Mobilpay. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, BWM Mediasoft SRL si Mobilpay nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele trecand la etapa urmatoare a comenzii.

c. Daca alegeti plata cu card, introduceti datele despre credit/debit card :

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Mobilpay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

d. Daca ati ales plata prin virament bancar :

Va rugăm să imprimati factura proforma care se va genera automat când veti apăsa pe butonul "Virament bancar". Factura proforma contine instructiunile privind efectuarea plătii. La receptia viramentului dvs. in contul societătii noastre, comanda va fi validată si tratată. Termenii de livrare a comenzilor plătite prin virament depind de data incasării contravalorii facturilor noastre pro-forma. Facturile noastre pro-forma au un termen de plată de 5 zile lucrătoare.

 

2. Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de Mobilpay. Riscurile asociate unei plati on-line sunt :

• Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – BWM Mediasoft SRL si Mobilpay garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate Mobilpay" si "Politica de confidentialitate BWM Mediasoft SRL" pentru mai multe informatii despre subiect.

• Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre Mobilpay pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Mobilpay, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

3. Metode de plata

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar (virament bancar/ordin de plata), procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului BWM Mediasoft cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

Plată on-line securizată 100%